Prodaja placeva Srebrno jezero

Ljubitelj ste prirode, reke, pecanja i dugih šetnji a istovremeno i u potrazi za mestom na kome možete izgraditi svoju vikendicu? Saznajte više o dostupnim placevima na Srebrnom jezeru.

Prirodne lepote, blizina Beograda kao i značajnih lokaliteta, te mnoštvo turističkih sadržaja učinili su Srebrno jezero popularnom i omiljenom turističkom destinacijom.

Na Srebrnom jezeru vas očekuje uređena plaža prekrivena šljunkom, marina za čamce, kompleks bazena u sklopu Aqua Club-a , sportski tereni za košarku, tenis , mini golf, odbojku na pesku, a u završnoj fazi je i izgradnja zatvorene sportske hale. Tu je i u uređena staza duž Dunava, idealna za vožnju bicikla, šetnje ili trčanje. Šetalište uz samo jezero obiluje restoranima, kafićima i prodavnicama, a tu su i parkići za najmlađe kao i mini igraonica na otvorenom.

Mnoštvo je značajnih lokaliteta u okolini Srebrnog jezera. Brodom Silver Star možete stići do Golubačke tvrđave, a autom do Lepenskog Vira, Viminaciuma, Ramske tvrđave, manastira Tumane…

Gosti koji jednom dođu na Srebrno jezero, uvek mu se vraćaju. Ako ste I vi među onima koji su poželeli da na ovom predivnom mestu imaju sopstvenu vikendicu, nudimo vam placeve na najlepšim lokacijama Srebrnog jezera.

 

LOKACIJA 1 – Rudarevo I & Rudarevo II

 

LOKACIJA 2 – Ulica Lovačka

 

Za više informacija možete se obratiti na:

E-mail:  nekretnine@sli-resort.com
Telefon: + 381 64 84 96 002