Sala za sastanke

Bilo da organizujete poslovni sastanak, seminar, biznis prezentaciju ili druga poslovna okupljanja, na raspolaganju vam je najmodernija konferencijska sala koja se može lako i funkcionalno prilagoditi vašim zahtevima i potrebama. Kapaciteta je 210 mesta, može se podeliti na tri manje sale (130, 40 i 40 mesta), a poseduje i veliku terasu pogodnu za pauze. Svaka celina je opremljena najsavremenijom audio i video opremom – projektorom, projekcionim platnom, govornicom, mikrofonom, wi-fi, flip chart-om…

Za grupe do 40 ljudi predviđena je klub sala, idealna za organizovanje sastanka, prezentacija i skupova, a koja poseduje projektor, projekciono platno, wi-fi i TV.

Još jedan multifukcionalan prostor, kompletno opremljen za poslovne sastanke, nalazi se u sklopu restorana našeg Hotela a kapaciteta je do 50 osoba.

Za potrebe manjih sastanka i okupljanja preporučujemo komfor našeg executive apartmana (kapaciteta od 10 do 15 osoba). Raspolaže sa više TV aparata kao i terasom od 25 m2 za kafe i pušačke pauze.

Kamin sala, i sala Belvedere, smeštene na samoj obali Srebrnog jezera i udaljena od hotela samo pet minuta hoda, pogodne su za veća korporativna okupljanja (od 100 do 250 osoba).

Pored profesionalnog osoblja koje će vam pomoći u organizaciji događaja, za maksimalnu efikasnost vaših poslovnih skupova na usluzi su vam:

• internet
• laptop na zahtev
• skeniranje
• fotokopiranje
• štampanje